​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Home >> DESPRE NOI

DESPRE NOI​

Cu o experiență de aproape 160 de ani într-o gamă largă de industrii, RINA este o corporație multinațională care ajută clienții să-si construiască afaceri puternice și de succes. Printr-o rețea globală de 3.900 de profesioniști care își desfășoară activitatea în 200 de birouri din 70 de țări, sprijinim operatorii de pe piață pe întregul ciclu de viață al proiectelor lor, ajutându-i în reînnoirea produselor, tehnologiilor și serviciilor lor. A încredința un proiect grupului RINA înseamnă a fi siguri că totul va fi gestionat cu cea mai mare atenție, iar mentalitatea noastră ne permite să aplicăm o abordare simplă la situații complexe.

Piețele pe care le deservim

Clasificarea navală este în centrul activității noastre încă de la început și astăzi ne face una dintre cele mai importante societăți de certificare din lume. De-a lungul timpului, ne-am extins progresiv serviciile și ne-am extins gama de sectoare de operare. Experiența oferită, combinată cu o politică de dezvoltare continuă și cu formarea echipei noastre, ne permite să lucrăm cu maxim profesionalism și competență. 

Promovăm o abordare "ecologică" a industriei Maritime cu un angajament puternic pentru economisirea energiei, reducerea emisiilor și optimizarea consumului de combustibil. 

Ajutăm susținerea unei creșteri durabile a operatorilor din domeniul Energiei la nivel mondial pentru a răspunde cererilor crescânde ale pieței de petrol și gaze, producției de energie (convențională, regenerabilă și a rețelelor de energie electrică), inclusiv protecția mediului. 

Serviciile noastre de Certificare de terță parte oferă o garanție independentă a respectării principalelor standarde de reglementare, cu scopul de a proteja companiile în toate aspectele proiectelor, operațiunilor, logisticii și reglementărilor. 

Oferim servicii dedicate și personalizate pentru domeniul Trasporturilor și Infrastructurii, care vizează optimizarea valorii și potențialului activelor în conformitate cu standardele internaționale, controlul costurilor, verificarea calității și siguranței și respectarea timpilor din proiectului. 

Echipa noastră Industrială are capacitatea unică de a sprijini clienții în creșterea competitivității lor, acolo unde materialele, tehnologiile și inovația joacă un rol esențial. Acordăm cu o atenție deosebită pentru producție, industria siderurgică grea, aerospațială și de apărare. 

 În ceea ce priveste partea de Inspection & Field, sprijinim managementul activelor sau proiectelor clienților pe diverse segmente de piață, astfel încât acestea să poată atinge obiective de performanță respectând standardele QHSE, termenele și toate cerințele de reglementare.

Scopul și calea

Compania noastră, deciziile și acțiunile noastre sunt determinate de motivul nostru pentru care am existăm: scopul din spatele tuturor acțiunilor noastre.

Toți cei care lucreaza in RINA aleg să facă ceea ce fac, deoarece cred într-o valoare comună care ne definește împreună: Furnizarea de soluții care îmbunătățesc bunăstarea societății și construirea de valori durabile pentru generațiile viitoare.

Facem acest lucru datorită abilităților noastre, cunoștințelor noastre și unei echipe capabile să ofere soluții clare și inovatoare la probleme complexe și să ducă la bun sfârșit chiar și cele mai ambițioase proiecte.

​​ ​