Rina Romania

Selectați țara

Skip Navigation LinksPagina principala >> DOMENIUL DVS >> Servicii profesionale

Servicii profesionale


​Serviciile profesionale reprezinta un ansamblu de activități furnizate de catre profesioniști care, datorită capacității și experienței lor, pot să răspundă și să ofere o valoare adăugată nevoilor specifice pieței.

Zonele de intervenție din acest domeniu variaza de la consiliere juridică la controlul gestiunii, de la cercetare și dezvoltare la studiile de eficiență energetică. Activități eterogene, aplicabile celor mai diferite domenii dar legate intre ele de câteva obiective comune:

  • sprijinirea firmelor în vederea îndeplinirii obligațiilor
  • furnizarea unui serviciu de inalta specializare propriilor clienți
  • sprijinirea propriilor clienți în gestionarea riscului de organizatie​.

OFERTA NOASTRĂ

RINA Simtex OC lucrează în strânsă colaborare cu firmele partenere, de la mici întreprinderi la multinaționale, urmând un traseu destinat inovării și dezvoltării proceselor, produselor și serviciilor care să fie sustenabile, competitive și eficiente. Rețeaua noastră de profesioniști dezvoltă un parcurs multidisciplinar care vine în întâmpinarea nevoilor transversale ale companiilor ce acționează pe diferite piețe.

Oferim o gamă largă de servicii destinate îmbunătățirii gestionării proceselor companiilor și valorificării competențelor clientului.