Rina Romania

Selectați țara

Mare Forum Fort Lauderdale Yacht Summit – IX Edizione

​World Economy and Global World Wealth Outlook
Hilton Fort Lauderdale Beach Hotel, Fort Lauderdale (United States of America) de la 05.11.2015 până 05.11.2015
Ce fel de sisteme de tratare a apei de balast sunt disponibile pentru iahturi? Care este diferența dintre standardele de tratament a Statelor Unite și al OMI? Cum să ne conformam la noile reglementări? Intrăm în epoca de iaht-uri hibrid? Acestea sunt unele dintre temele pe care experții noștri le vor aborda.

Participarea la Marea Forum FL înseamnă a avea posibilitatea de a împărtăși și de a construi o viziune comună asupra temelor tehnologice, de reglementare și de mediu, care sunt cruciale în industria de yachting și va juca un rol si mai important în viitor.

RINA este unul dintre sponsorii conferinței, care va avea loc cu ocazia Fort Lauderdale Boat Show 2015, si care va fi împărțit în patru sesiuni: The Big Picture; the Global Wealth, the yacht Orderbook forecast, Yacht Finance and Investments in the American HemisphereFiscal and Legal issuesRegulatory and Technical IssuesCrew, Immigration and MLC, Improving the yachting services . In cadrul conferintei, RINA Services participă cu Ches King, Business Development Manager al RINA Services, care va fi chairman în Sesiunea 3 - “Regulatory and Technical Session”.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul diMare Forum Fort Lauderdale.​

Ches King