Rina Romania

Selectați țara

Mare Forum Brazil – V Edition

​Need for change and designing a new future
Windsor Atlantica Hotel, Rio De Janeiro (Brazil) de la 25.11.2015 până 25.11.2015
Comerțul și exporturile de minereu de fier, cărbune, petrol, gaze naturale și alte materii prime au un rol vital în economia Braziliei.

Conferinta va aborda problemele-cheie care pot afecta cererea și oferta acestor bunuri: schimbarea structurilor de afaceri, capacitatea de transport, activitatea de construcții navale și offshore, precum și de finanțare și de investițiile disponibile, efectele inovării domeniului de transport maritim și imperativele de mediu.

Reprezentanții, atât ai industriei navale cat si a celei miniere au posibilitatea de a explora și de a examina provocările comune, discutand viitorul rol al Braziliei într-o economie globală în continua schimbare. RINA este unul dintre sponsorii conferinței, care va fi împărțita în patru sesiuni: Brazil and the world – looking ahead: geopolitical considerations Trade & Commodities – Trends, outlook and changes in response to the new economic and global scenario Shipping markets forecast – changing patterns Exploring the future of the Brazilian maritime cluster.

Din partea RINA participa la conferința dl. Maurizio Nigito, South America Area Manager al RINA Services, in calitate de vorbitor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul Mare Forum Brazil.​