​​​​​​​​​​​​​​​​​​


RINA este prezenta in România din 2006 oferind servicii de certificare, verificare a conformitatii, inspectii si instruire.

În timp, datoritã achiziției Organismului de certificare local, Simtex și al ISCIR CERT, primul organism de certificare din Romania notificat la Comisia Europeana pentru desfasurarea de activitati de certificare si inspectii in domenii reglementate, suntem in masura sa oferim o paleta larga de servicii integrate atat la nivel local cat și la nivel international.

Integrarea cu Simtex și ISCIR CERT a îmbunãtãțit capacitatea noastrã de a sprijini clienții, atat prin largirea gamei de servicii de certificare a sistemelor de management, de produse și personal cat si a portofoliului de servicii de instruire.

Punem la dispozitia dumneavoastra experienta si angajamentul nostru de a oferi un sprijin real pentru organizații publice sau private care opereaza în cele mai diverse piețe si care doresc sa atinga cel mai înalt nivel de calitate, eficiențã, siguranțã și durabilitate.

Citeste mai multe despre>>

Training - Ultimele cursuri

Curs pentru calificarea de Proiectant internaţional de structuri sudate nivel complet (IWSD-C)

Asociaţia de Sudură din România (ASR), in colaborare cu RINA SIMTEX, organizează în premieră un curs de calificare ca proiectant internațional de structuri sudate (IWSD). Cursul satisface cerinţele ghidului Institutului Internațional de Sudură IAB 201r10. Obiectul cursului este de a educa personalul pentru a satisface criteriile cerute pentru executarea activităţilor de proiectare a unor structuri sudate ca, de exemplu, construcții metalice, poduri, recipiente sub presiune, conducte şi reţele de conducte, recipiente de stocare, platforme marine, construcţii navale, maşini grele, echipament hidroelectric.

 

ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015

Se preconizeaza ca, noile versiuni ale ISO 9001 si ISO 14001, vor fi gata pentru a fi publicate in septembrie / octombrie 2015. Dupã o analizã aprofundatã, ISO a decis sã revizuiascã aceste standarde, astfel încât managementul calitatii si de mediu sã devinã din ce in ce mai mult parte integrantã a strategiilor de afaceri și de dezvoltare a companiei.
Descopera informatii utile privind actualizarea sistemului de management si principalele modificari introduse in noile editii, ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015.

 

CURSURI INSPECTORI SI SPECIALISTI SSM

Rina Simtex – Organismul de certificare a obtinut din partea Autoritatii Nationale pentru Calificari (ANC), autorizatia pentru organizarea a doua noi cursuri: Curs Inspector Securitate si Sanatate in Munca (40 ore) si Curs Specialist Securitate si Sanatate in Munca (80 de ore).

 

Certificare IFS – (International Food Standard)

Standardul IFS (International Food Standard) pentru alimente este un standard destinat furnizorilor de produse alimentare sub marca distribuitorilor, a intermediarilor in comertul cu ridicata si a altor producatori de produse alimentare şi priveşte doar societatile de prelucrare a produselor alimentare sau societatile care ambalează produsele vrac. Certificarea efectuata de RINA Simtex OC in baza IFS Food asigura o vizibilitate sporita organizatiei, un avantaj de imagine in fata competitorilor si creste increderea partilor interesate in capabilitatea organizatiei de a-si furniza serviciile conform acestui standard international.

 

Stiri & Communicate de presa

 • COMUNICAT DE PRESA - 04/02/2019

  Acesta este primul și singurul spital din Europa certificat ISO 37001

  Legislatie >>
 • STIRI - 07/01/2019

  Curs pentru calificarea de Proiectant internaţional de structuri sudate nivel complet (IWSD-C).

  Legislatie >>
 • STIRI - 06/07/2018

  Summer Banking Academy

  Legislatie >>
 • STIRI - 21/06/2018

  ​​IATF 16949:2016 este recunoscut de industria auto din intreaga lume

  Legislatie >>

Evenimente

 • Bucuresti de la ianuarie 30, 2019 până ianuarie 30, 2019

  Beneficiile ISO 37001 în contextul combaterii corupției

  Legislatie >>
 • Bucharest de la noiembrie 20, 2018 până noiembrie 22, 2018

  Training Data Protection Officer

  Legislatie >>
 • Londra de la iunie 27, 2018 până august 27, 2018

  International conference on anti-corruption

  Legislatie >>
 • București de la iunie 26, 2018 până iunie 29, 2018

  Summer banking Academy

  Legislatie >>
​​​