Rina Romania

Selectați țara

​​RINA SIMTEX OC: calendar cursuri perioada aprilie-iunie 2016

RINA SIMTEX OC are deosebita placere de a va prezenta noul calendar de cursuri, “Sesiunea de Primavara 2016” si de a va invita sa participati la sesiunile publice care vin in intampinarea necesitatilor clientilor si partenerilor nostri!

Vizitati sectiunea “Training” de pe site-ul nostru pentru a va inscrie la cursurile privind sistemul de management al calitatii, sistemul de management de mediu, sanatate ai siguranta la locul de munca, siguranta alimentara si sisteme integrate de management.

Cursurile noastre sunt acreditate IRCA, APMG, SAAS si ANC, sau sunt cu acreditare interna.

Sesiunile de formare se tin la sediile RINA SIMTEX OC din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Targu Mures si Constanta sau, la cerere, la sediul clientului.

In plus, puteti aplica pentru cursurile Six Sigma precum si pentru cursurile privind utilizarea de instalatii si echipamente in domeniul reglementat ISCIR.La finalizarea acestor cursuri, participantii vor dobandi cunostintele necesare pentru a conduce, planifica si raporta un audit asupra sistemelor de management din cadrul unei companii dar si pentru a eficientiza si optimiza procesele unei organizatii.

Solutii complete si eficiente pentru nevoile dumneavoastra de formare si perfectionare!​

Training Romania