Rina Romania

Selectați țara

Ultima sesiune din 2017: tranzitia la ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015 si principalele schimbari

Avand in vedere publicarea noilor standarde ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015, auditorii, consultantii si organizatiile vor trebui sa isi desfasoare activitatile legate de sistemele de management al calitatii si de mediu in conformitate cu cerintele noii versiuni a standardului, care vine cu modificari semnificative.

In acest sens, pentru a veni in ajutorul dumneavostra, RINA SIMTEX OC organizeaza la Bucuresti instruiri privind:
  • Tranzitie la noile cerinte ale ISO 9001:2015 si principalele schimbari in data de 11 decembrie 2017
  • Tranzitie la noile cerinte ale ISO 14001:2015 si principalele schimbari in data de 12 decembrie 2017
Obiective curs:
  • sa transmita participantilor cunostinte privind schimbarile survenite in noua editie a standardelor ISO 9001 si ISO 14001 si sa ii constientizeze asupra implicatiilor care decurg
  • sa pregateasca participantii pentru a sprijini organizatiile in tranzitia catre noile standarde
  • sa identifice moduri de actiune in vederea viitoarei conformari cu noile cerinte.
Descriere curs:
Schimbarile survenite sunt importante, atat din punct de vedere al structurii cat si al continutului unor cerinte. Drept urmare, pentru a se conforma, sistemul de management al calitatii si cel de mediu vor trebui adaptate noilor cerinte/modificari.

Prezentul curs ofera o analiza comparativa a cerintelor celor doua editii, evidentiind elementele noi si cele modificate si introduce metoda analizei lipsurilor in vederea facilitarii tranzitiei la noile editii.

Agenda curs: Introducere, motivul reviziei; Ce inseamna revizia standardelor; Care sunt modificarile survenite; Noua structura a standardelor; Comparatie pe principiul P-D-C-A; Continutul noilor editii; Harta de tranzitie pe clauze; Inventarul cerintelor de documentare; Explicitarea unor termeni noi; Beneficiile aduse organizatiei prin noua abordare; Comparatie intre cerintele celor doua editii; Concluzii si posibil mod de abordare; Testare cunostinte.

Locatia de desfasurare a cursului: Sediul RINA Simtex Bucuresti (Spaliul Independentei nr. 179, Sector 5). Programul cursurilor este intre 09.00-17.00.

Dupa evaluarea cursantilor se va elibera un certificat de participare si absolvire a cursului tranzitie la noile cerinte ale ISO 9001/14001:2015 si principalele schimbari.

Taxa de participare este de 100 Euro per curs, la care se adauga TVA. Se poate achita prin ordin de plata, urmand ca factura in original s-o primiti in timpul cursului. Plata trebuie efectuata inainte de data desfasurarii cursului.

Inscrierile se fac prin completarea si transmiterea Talonului de inscriere pe adresa de e-mail marinela.voica@rina.org, training.romania@rina.org in atentia d.nei Marinela Voica, mobil: 0729 777 721.

Pentru descarcarea talonului de inscriere apasati aici.

formular_inscriere_curs_Pitesti.pdf (0,3 MB)