Rina Romania

Selectați țara

Curs auditor intern pentru sistemul de management al calitatii conform standardului nou, ISO 9001:2015

RINA SIMTEX OC, organizeaza in perioada 4-6 Decembrie 2017, in Bucuresti, cursul de formare Auditor intern pentru Sistemul de Management al Calitatii, conform standardului nou, ISO 9001:2015.

Cursul se adreseaza personalului din companie desemnat pentru efectuarea auditurilor de prima si/sau secunda parte cu privire la Sistemele de Management al Calitatii într-un context organizational, cu complexitate si/sau amploare deosebita; sefilor companiei responsabili pentru coordonarea, gestionarea si punerea în aplicare a Sistemului de Management al Calitatii într-un context organizational, cu complexitate si/sau amploare deosebita; proiectantilor si consultantilor pentru Sistemele de Management al Calitatii.

Obiectivele cursului:
  • Descrierea scopului unui sistem de management al calitatii si explicarea celor 8 principii de management al calitatii
  • Explicarea scopului, continutului si relatiei interdependente pentru standardele ISO 9000, ISO 9001 si ISO 9004
  • Explicarea rolului auditorului în planificarea, realizarea, raportarea si urmarirea unui audit al sistemului de management al calitatii în conformitate cu standardul ISO 19011.
  • Planificarea, realizarea, raportarea si urmarirea unui audit în conformitate cu standardul ISO 19011 si prin interpretarea ISO 9001.
Durata curs: 3 zile.

Limba: romana.

Cost: 250 Euro +TVA.

Locatie: Centrul de instruire RINA SIMTEX-OC, Bucuresti.

Nota: Cursul poate fi adaptat ca durata si intensitate pentru workshop-uri, cursuri, instruiri, coaching sau proiecte. Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata în functie de discutii, prezentari, contributii personale, sarcini îndeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

Diploma: in functie de rezultatul cursului se va obtine un certificat de absolvire / participare curs.

Pentru detalii: Diana Baboi, 0754073295, diana.baboi@rina.org; training.romania@rina.org.