De la supermarketuri la restaurante, de la firmele de mare distribuție la ferme, de la produsul agricol la industria conservelor, domeniul agroalimentar este supus unei atenții sporite din partea consumatorilor si, de asemenea, unor procese complexe de producție.
Competitivitatea operatorilor depinde de câțiva factori cheie, cum ar fi:
- calitatea, autenticitatea și trasabilitatea materiilor prime
- reducerea impactului asupra mediului în orice fază a procesului de producție
- flexibilitatea organizatorică pentru a face față schimbărilor repetate ale standardelor de referință
- conformitatea metodelor de producție față de normele de igienă și siguranță
- protecția sănătății animalelor de fermă și siguranța hranei acestora.
O OFERTA INTEGRATĂ
De la ferma la furculita, le stăm alături operatorilor din domeniul agroalimentar pentru a păstra cele mai ridicate niveluri de calitate, originalitate și inovație durabilă. Datorită experienței noastre acumulata de-a lungul timpului, atat pe plan national cat si international, dispunem de un portofoliu de servicii integrate care variaza de la certificarea sistemelor de management pana la probe specifice de laborator pentru a garanta calitatea, siguranța, autenticitatea produselor alimentare și a proceselor de realizare.