Rina Romania

Selectați țara


Avand in vedere interesele operatorilor din domeniu, piața maritimă este caracterizată de segmente diferite, aparent eterogene dar cu elemente comune.

Siguranța persoanelor și a mărfurilor, protejarea proprietății și protecția mediului sunt elementele comune unui iaht și unei platforme offshore, unei nave de croazieră și unui vrachier dar și unui port-container și unei nave militare.

Competitivitatea pieței, datorată volumului (în prezent peste 90% din mărfuri sunt transportate pe mare) și caracteristicilor specifice, face ca operatorii să fie implicați în garantarea de standarde ridicate de calitate în orice fază a ciclului de viață al fiecărei bun.


​O OFERTA INTEGRATĂ

Prin tradiție, istorie, competențe și prezență teritorială, RINA ROMANIA ș​i RINA Simtex OC furnizează un serviciu calificat pentru întregul ciclu al industriei transporturilor navale: de la proiectare la construcție, de la gestionarea șantierului la verificarea materialelor și a componentelor, până la inspecțiile periodice pentru mentinerea clasei.

Colaborarea noastra cu grupurile internationale si operatorii din domeniul energetic ne-a  determinat sa ne dezvoltam serviciile si sa le combinam cu solutii inovative care tintesc imbunatatirea performantei energetice a ambarcatiunilor, comfortul acestora si clasificarea celor mai avansate platforme marine din punct de vedere tehnologic.