Rina Romania

Selectați țara

Summer banking Academy

Acest eveniment reprezintă cel mai amplu proiect de educaţie specializată la nivelul industriei serviciilor financiare

Institutul Bancar Român (IBR), București (Romania) de la 26.06.2018 până 29.06.2018
Avem plăcerea să vă anunțăm că în perioada 26 – 29 iunie 2018, vom participa la cea de-a patra ediţii a proiectului educaţional SUMMER BANKING ACADEMY (SBA), cel mai amplu proiect de educaţie specializată la nivelul industriei serviciilor financiare.

În fiecare an, Summer Banking Academy a atras la IBR cca. 700 de profesionişti, constituindu-se într-un epicentru de promovare a educaţiei financiare avansate şi de pregătire profesională continuă a personalului din domeniul financiar-bancar.

Fiecare zi a evenimentului abordează în cadrul unei teme generale subiecte de actualitate, iar speakerii, reprezentanţi din top managementul BNR, al băncilor comerciale, experţi de marcă din instituţii financiare conexe, Big4, furnizori de soluţii specializate pentru industria bancară şi conducători ai celor mai prestigioase asociaţii profesionale, vor discuta şi dezbate aspecte tehnice, de interes.

In cadrul acestui eveniment, compania noastra va avea un speaker care va vorbi despre sistemul de management ISO 37001- anticoruptie. De asemenea, vom avea un stand unde asteptam participantii evenimentului.

Alessandro Romei