post_ifs_international_food_standard​​​​​​​​​​​​​​​​​​


RINA este prezenta in România din 2006 oferind servicii de certificare, verificare a conformitatii, inspectii si instruire.

În timp, datoritã achiziției Organismului de certificare local, Simtex și al ISCIR CERT, primul organism de certificare din Romania notificat la Comisia Europeana pentru desfasurarea de activitati de certificare si inspectii in domenii reglementate, suntem in masura sa oferim o paleta larga de servicii integrate atat la nivel local cat și la nivel international.

Integrarea cu Simtex și ISCIR CERT a îmbunãtãțit capacitatea noastrã de a sprijini clienții, atat prin largirea gamei de servicii de certificare a sistemelor de management, de produse și personal cat si a portofoliului de servicii de instruire.

Punem la dispozitia dumneavoastra experienta si angajamentul nostru de a oferi un sprijin real pentru organizații publice sau private care opereaza în cele mai diverse piețe si care doresc sa atinga cel mai înalt nivel de calitate, eficiențã, siguranțã și durabilitate.

Citeste mai multe despre>>

 

 

RINA combate diseminarea coronavirusului, garantand calitatea si continuitatea serviciilor

În ultimile luni, RINA, a format un deartament de criză care monitorizează în timp real urgențele sanitare existente în toate țările în care operează și pune în aplicare toate acțiunile preventive pentru a-și proteja angajații, furnizorii și clienții. Conștienți de faptul că serviciile noastre depind și de producția și/sau furnizarea serviciilor dvs., considerăm aceasta ca o prioritate și misiunea noastră este de a asigura continuitatea afacerii dvs.

 

CURSURI NACE

Cursuri de inspectori pentru acoperiri anticorozive CIP nivel 1 și CIP nivel 2.

RINA SIMTEX Organismul de Certificare SRL este primul și singurul organism de certificare din România care a obținut licența de la AMPP pentru a organiza cursurile de inspectori pentru acoperiri anticorozive CIP nivel 1 și CIP nivel 2.

AMPP este Asociația pentru Protecția și Performanța Materialelor, cunoscută în trecut sub numele de NACE.

 

 

Cursul de pregătire Lead Implementer ISO 27001

RINA Simtex – Organismul de certificare ofera un nou curs in domeniul securitatii informatiei: Curs de formare lead implementer conform ISO 27001, ISO 27002, ISO 27003

 

Certificare IFS – (International Food Standard)

Standardul IFS (International Food Standard) pentru alimente este un standard destinat furnizorilor de produse alimentare sub marca distribuitorilor, a intermediarilor in comertul cu ridicata si a altor producatori de produse alimentare şi priveşte doar societatile de prelucrare a produselor alimentare sau societatile care ambalează produsele vrac. Certificarea efectuata de RINA Simtex OC in baza IFS Food asigura o vizibilitate sporita organizatiei, un avantaj de imagine in fata competitorilor si creste increderea partilor interesate in capabilitatea organizatiei de a-si furniza serviciile conform acestui standard international.

 

Stiri & Communicate de presa

 • CURSURI ANC

  Manager al sistemelor de management al Calitatii

  Legislatie >>
 • CURSURI NACE

  Cursuri de inspectori pentru acoperiri anticorozive CIP nivel 1 și CIP nivel 2

  Legislatie >>
 • Raiffeisen Bank a obținut certificarea “SAFETY in PLACE”, acordată de RINA

  ​Raiffeisen Bank, parte a grupului austriac Raiffeisen, este prima bancă din România care obține certificarea "SAFETY in PLACE" pentru verificarea și evaluarea corectitudinii interpretării și implementării măsurilor de prevenție Covid-19.

  Legislatie >>
 • RINA lanseaza in Romania SAFETY in PLACE - 05/05/2021

  Evaluarea corectitudinii interpretării și implementării măsurilor de prevenție COVID-19

  Legislatie >>

Evenimente

 • Bucuresti de la ianuarie 30, 2019 până ianuarie 30, 2019

  Beneficiile ISO 37001 în contextul combaterii corupției

  Legislatie >>
 • Bucharest de la noiembrie 20, 2018 până noiembrie 22, 2018

  Training Data Protection Officer

  Legislatie >>
 • Londra de la iunie 27, 2018 până august 27, 2018

  International conference on anti-corruption

  Legislatie >>
 • București de la iunie 26, 2018 până iunie 29, 2018

  Summer banking Academy

  Legislatie >>
​​​