Rina Romania

Selectați țara

​RINA combate diseminarea coronavirusului, garantand calitatea si continuitatea serviciilor

Simate client,

În ultimile luni, RINA, a format un deartament de criză care monitorizează în timp real urgențele sanitare existente în toate țările în care operează și pune în aplicare toate acțiunile preventive pentru a-și proteja angajații, furnizorii și clienții.

Conștienți de faptul că serviciile noastre depind și de producția și/sau furnizarea serviciilor dvs., considerăm aceasta ca o prioritate și misiunea noastră este de a asigura continuitatea afacerii dvs. În această privință și în deplin acord cu principalele organisme de acreditare, vă informăm că, datorită tehnologiilor disponibile, putem efectua majoritatea auditurilor și inspecțiilor de la distanță, garantând siguranța personalului, a partenerilor și a clienților noștri.

Dacă compania pe care dvs. o reprezentați este interesată sau are nevoie de mai multe informații despre logistica și procedurile pentru buna desfășurare a auditurilor și inspecțiilor mai sus menționate, puteți contacta biroul RINA local sau puteți scrie la adresa de e-mail: bucharest.certification@rina.org
Echipa RINA Simtex