Rina Romania

Selectați țara

RINA lanseaza in Romania SAFETY in PLACE - 05/05/2021

Evaluarea corectitudinii interpretării și implementării măsurilor de prevenție COVID-19

SAFETY in PLACE – serviciul de evaluare a aplicării protocoalelor pentru prevenirea și controlul infectării cu COVID-19

Compania RINA este lider în certificarea serviciilor ISO precum și altor sisteme de management, fiind un organism acreditat cu recunoaștere la nivel internațional. Având o experiență vastă și competențe ridicate în certificările din domeniul sănătății și siguranței ocupaționale, RINA s-a preocupat intens, în contextul pandemiei Covid-19, de identificarea soluțiilor de certificare cele mai potrivite pentru prevenirea și controlul răspândirii infecțiilor cu agenți biologici.

safety-in-place.JPG safety-in-place.JPG

Din experiența trăită pe viu a lunilor de pandemie, am realizat că nivelul de încredere al oamenilor în conceptul de „locație sigură” este de maximă importanță.

Bazându-se pe cele mai recente reglementări ale OMS și autorităților naționale competente, precum și pe orientările, liniile directoare și bunele practici formulate de specialiști și principalele asociații comerciale, RINA a dezvoltat soluția SAFETY in PLACE care permite evaluarea corectitudinii interpretării și implementării măsurilor de prevenție COVID 19. Astfel, organizațiile verificate vor putea dovedi tuturor părților interesate (autorități, clienți, proprii angajați, furnizori de produse și servicii) că au interpretat corect și au pus în aplicare măsurile de prevenție COVID-19 specifice pentru tipul respectiv de activitate, implicit vor crește nivelul de încredere în privința desfășurării în siguranță a operațiunilor în respectivele locații.

Certificatul obținut în urma auditurilor RINA, precum și eticheta SAFETY in PLACE, vor fi disponibile și în format digital, pentru a le putea folosi în comunicările comerciale și de marketing. Etichetele autocolante SAFETY in PLACE pentru aplicare la loc vizibil în locație, vor conține un cod QR care poate fi scanat de către toată lumea interesată pentru a verifica valabilitatea și autenticitatea certificatului.

Pentru prezentarea detaliată a serviciului și pentru întrebări sau clarificări suplimentare, ne puteți contacta la:

Tel: +40 724 456 990 +40 744 500 005