Rina Romania

Selectați țara


​​Certificarea de terță parte este garanția independentă a conformitatii unui sistem de managment, unui produs sau unui serviciu  ca acesta îndeplinește cerințele stabilite de standardele normative aplicabile.

Datorită experienței și competențelor dobândite, RINA Simtex OC se recomanda ca partener pentru organizatiile care operează în diferite piețe: petrol & gaze si energii regenerabile, infrastructura si transport, industria alimentară si sectorul de productie.

Certificarea, obligatorie sau voluntară, poate fi obținută în urma unui proces care prevede o fază de verificare, de teste sau de inspecție, urmată de un ciclu periodic de controale pentru demonstrarea menținerii în timp a conformității.


​PRINCIPALELE BENEFICII

Certificarea permite firmelor să intre pe piața de referință cu standarde de prim nivel, pentru garantarea calității, sustenabilității și eficienței în procesele de gestiune și producție, în administrarea personalului  și protecția mediului.

Prin certificarea conformitatii cu standardele internaționale, RINA Simtex OC isi sprijină proprii clienti pentru a se proteja de concurența necalificată și oferă consumatorului posibilitatea de a-și orienta opțiunile de cumpărare  în baza unor parametri obiectivi.