Rina Romania

Selectați țara


​RINA a dezvoltat certificarea BEST 4 (Business Excellence Sustainable Task) pentru organizaţiile al căror sistem de management  a fost recunoscut ca fiind conform cu urmatoarele standarde:

  • calitate: maximizarea valorii pentru acţionari, îmbinând cerintele calitative cu soluţiile de management eficient al costurilor
  • mediu: protecţia mediului, cu atenţie deosebită acordată părţilor interesate şi gestionării costurilor şi riscurilor
  • sanate si securitata ocupationala: sănătatea angajaţilor a influenţat productivitatea forţei de muncă şi costurile ridicate legate de „non siguranţă"
  • responsabilitate socială a companiei: impactul social, corecta gestionare a drepturilor angajatilor si a celor din lantul de productie, creaza locuri de munca calificata ceea ce conduce la implicarea, motivarea si profesionalismul personalului.​

​PRINCIPALELE BENEFICII

  • Optimizarea şi îmbunătăţirea  proceselor organizaţionale şi productive
  • crearea unui sistem de management univoc şi unic, bazat pe criterii de simplificare şi eficienţă
  • creşterea sinergiilor dintre angajaţi şi cu exteriorul
  • simplificarea şi integrarea auditului companiilor şi respectiva documentaţie
  • optimizarea investiţiilor şi a resurselor.

​DE CE SA ALEGEM RINA?

RINA a fost primul şi unicul Organism care a adoptat BEST4 ca marcă înregistrată.
Primul nostru certificat a fost emis în aprilie 2004 către Costa Crociere: experienţa noastră de peste zece ani, competenţele obţinute şi capacitatea demonstrata ale auditorilor noştri fac din RINA Simtex OC un partener de incredere în executarea acestui tip de servicii.


​BEST 4 SI BEST 4 PLUS

Best 4 se elibereaza organizatiilor care au obţinut certificarea pe urmatoarele sisteme: Calitate, Mediu, Sanatate si securitate ocupationala si Responsabilitate Socială. Certificarea Best 4 Plus este eliberată organizaţiilor care îndeplinesc cerinţele prevăzută pentru Best 4, cu integrarea a cel puţin unei alte certificări.


​FAQ

Câte şi care sunt standardele utile pentru eliberarea  Best 4?
Pe lângă schemele clasice, ca de exemplu ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 18001 şi SA 8000, pot să fie alternative în scopul obţinerii Best 4, cu titlu de exemplu, ISO/TS 16949 pentru  calitate. ISO 50001 pentru managementul energiei, ISM pentru Siguranţă, Bilanţul pentru Sustenabilitate pentru Responsabilitate Socială.


Certificările Best 4 şi Best 4 Plus se pot obţine concomitent?
Nu, se pot elibera şi în momente diferite, atâta timp cât se demonstrează îndeplinirea cerinţelor necesare.


Cât este valabilă certificarea Best 4?
Certificarea Best 4 sau Best 4 Plus este valabilă atâta timp cât sunt  valabile toate certificatele care au condus la eliberarea acesteia. În cazul în care expiră, chiar şi unul singur, se va retrage şi certificarea Best 4.

Nume
Prenume *
e-mail *
Firma *
Țara
Orașul
Telefon

Solicitare informații

Vă mulțumim pentru ca ne-ați contactat