Rina Romania

Selectați țara

Skip Navigation LinksPagina principala >> SERVICIILE NOASTRE >> Certificare >> Sisteme de management >> Sistemul de Management Anti-Mita

Sistemul de Management Anti-Mita


Certificarea ISO 37001 ofera sprijin pentru organizatiile care adopta un sistem de management anti-mita, punand in aplicare masuri adecvate de monitorizare si prevenire in activitiatile pe care le desfasoara.

Unul dintre factorii-cheie ai reputatiei organizațiilor este abilitatea de a opera cu onestitate, corectitudine, transparenta si integritate, si in conformitate cu legile, reglementarile, standardele internationale si liniile directoare, atat nationale cat si din alte tari, care sunt aplicabile business-ului organizatiei.

Detaliile serviciului

Standardul ISO 37001:2016 are scopul de a ajuta organizatiile in lupta impotriva coruptiei, prin stabilirea unei culturi corporatiste bazate pe integritate, transparenta si conformitate.

Standardul, chiar daca nu poate garanta eradicarea coruptiei, poate oferi ajutor în punerea in aplicare a unor masuri eficiente de prevenire si combatere.

Sistemul de management anti-mita poate fi un sistem de sine statator sau integrat cu alte sisteme de management, cum ar fi cel de calitate, mediu si siguranta si securitate ocupationala.

De ce sa alegem RINA?

RINA Services, datorita experientei vaste in domeniul auditurilor de conformitate, are resursele si abilitatile ideale pentru a insoti companiile in procesul de certificare conform ISO 37001, asigurand echipe de audit dedicate domeniilor in care compania isi desfasoara activitatea.

Etapele certificarii

Conformitatea Sistemului de management cu standardul ISO 37001 este verificata printr-un program de audit care cuprinde:
  • audit initial in doua "etape"
  • audit de supraveghere la 12 luni
  • audit de supraveghere la 24 luni
  • audit de reinnoire a certificatului la 36 de luni
La stabilirea programului de audit sunt luate în considerare:
  • dimensiunea organizatiei, dar si produsele si procesele ei
  • domeniul de aplicare, complexitatea si nivelul de eficacitate al Sistemului de Management
  • rezultatul auditurilor precedente
  • alte certificate deja emise catre client sau alt audituri deja efectuate.

FAQ

In companiile certificate in conformitate cu ISO 37001:2016 nu exista acte de corupție?
Acesta nu dovedeste absenta actelor de coruptie, ci mai degraba ca organizatia a aplicat propriului sistem de management anti-mita, cerintele prevazute de standard.
Certificarea de către o terta parte independenta nu certifica lipsa actelor de corupție din partea organizatiei, dar asigura ca aceasta a aplicat propriul sistem de management anti-mita stabilit in cerintele standardului ISO 37001: 2016. Acestea, daca sunt puse in aplicare in mod corespunzator, ajuta la reducerea riscurilor de comiterea a actelor de coruptie.
Nume
Prenume *
e-mail *
Firma *
Țara
Orașul
Telefon

Solicitare informații

Vă mulțumim pentru ca ne-ați contactat